Codruţ Nicolau este noul general manager Edenred România, din această lună, care preia această funcţie de la Dana Sîntejudean, promovată, la începutul anului, în cadrul grupului, ca director regional, Edenred Europa Centrală şi de Est. Printre principalele obiective strategice ale noului şef al companiei sunt consolidarea poziţiei de lider în piaţa de beneficii extrasalariale pentru angajaţi şi digitalizarea spre 100% a Edenred România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Codruţ Nicolau este noul general manager Edenred România, rol pe care îl va ocupa începând din această lună. Codruţ Nicolau preia această funcţie de la Dana Sîntejudean, promovată, la începutul anului, în cadrul grupului, ca director regional, Edenred Europa Centrală şi de Est”, anunţă compania.

În calitate de general manager, Codruţ Nicolau va continua să implementeze strategia de digitalizare accelerată a Edenred România – atât portofoliul de soluţii care alcătuiesc ecosistemul de beneficii, cât şi procesele interne ale companiei – şi să consolideze poziţia de lider pe piaţa de beneficii extrasalariale a companiei în România.

”Am convingerea că Edenred va continua să joace un rol esenţial în modelarea viitorului pieţei de beneficii pentru angajaţii din România şi îşi va consolida poziţia de lider de piaţă. Îmi propun ca, alături de una dintre cele mai performante echipe, să construim un business de tip one-stop-shop, având la bază o platformă tehnologică modernă, în care beneficiile extrasalariale să fie gestionate cu uşurinţă”, spune Codruţ Nicolau, CEO, Edenred România.

Are o experienţă de peste 20 ani în domeniul financiar şi expertiză în toate punctele de business development (strategie, managementul vânzărilor, marketing, planning & controlling, project management, data science şi risk management).

Dana Sîntejudean s-a alăturat companiei Edenred în 2003. După gestionarea mai multor roluri în cadrul departamentelor Comercial şi Public Affairs, în 2016 a devenit deputy managing director Edenred România. În 2018, Dana Sîntejudean a fost promovată managing director Edenred România.

Edenred este singura companie din România care oferă opţiuni de motivare a angajaţilor atât cu soluţii fixe, cât şi prin platforma de beneficii flexibile şi oferte speciale Benefit, o companie Edenred. În România, Edenred are 1,5 milioane de utilizatori, 33.000 de companii client şi peste 88.000 de comercianţi afiliaţi.

Edenred este lider de piaţă ca platformă de servicii şi plăţi, conectând peste 50 de milioane de angajaţi şi 2 milioane de comercianţi parteneri prin intermediul a peste 850.000 de clienţi corporativi în 46 de ţări.

Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), flote auto şi mobilitate (soluţii multi-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport), stimulente (vouchere şi carduri cadou, platforme dedicate angajaţilor) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale).

În 2020, grupul a gestionat un volum de afaceri de aproape 30 de miliarde de euro, efectuat, în principal, prin aplicaţii mobile, platforme online şi carduri.

Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.