Şapte oferte au fost depuse pentru ultima etapă din reabilitarea DN 76, Ioneşti – Vârfurile, un proiect de 77 de milioane de lei, fără TVA, care presupune construcţia unui număr de cinci poduri, amenajarea a cinci parcări, dintre care una de lungă durată, amenajarea a cinci staţii de autobuz, precum şi reabilitarea a aproape 14 kilometri de şosea, a anunţat, vineri, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, până la termenul limită au fost depuse şapte oferte în cadrul procedurii "Contract 5R11, Reabilitare DN 76,  Ioneşti – Vârfurile, km 55+425 – 69+350 – Rest de execuţie".

Astfel, au depus oferte de către Asocierea COPISA CONSTRUCTORA PIRENAICA SA/ SC COPISA CONSTRUCTII SRL, Asocierea SC ELDICLAU SRL / SC INGSTROYENGINEERING E.O.O.D/SRL, IMPLENIA BAUGESELLSCHAFT m.b.H, PORR CONSTRUCT SRL, Asocierea SC SYLC CON TRANS SRL / HIDROSTROY AD, Asocierea SC INTECO HOLDING SRL / SC INTERMED UTILAJ SRL / SC DORY - GEL AL MAR SRL / SC LEKO CONSTRUCT SRL, Asocierea TRAMECO SA / VEGA 93 SRL.

Lucrările rămase de executat constau în reabilitarea a 13,93 km din DN 76 (km 55+425 – km 69+350),  reabilitarea  sau construcţia unui număr de cinci poduri, amenajarea a cinci parcări, dintre care una de lungă durată, amenajarea a 5 staţii de autobuz, precum şi alte lucrări de susţinere şi consolidare a terasamentelor.
Valoarea estimată a contractului este de 77,349,125 RON fără TVA.

Durata contractului este de 48 de luni şi cuprinde 12 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 36 de luni perioada de notificare a defecţiunilor (această perioadă poate creste pana la 60 luni, în funcţie de perioada de notificare a defecţiunilor ofertată).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.