Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CNAIR a anunţat că a avut loc depunerea ofertelor pentru procedurile de atribuire a contractelor de  proiectare şi execuţie ale tronsoanelor 3 şi 4 aferente Drumului Expres Craiova – Piteşti, valoarea acestora fiind estimată la aproape 2 miliarde lei.

Astfel, până la termenul limită de depunere au depus oferte pentru proiectarea şi execuţia tronsonului 3 următorii ofertanţi: Aktor, China Railway, asocierea Construcţii Erbaşu (lider) – Vahostav, asocierea Durmaz (lider) – Okancorp, IC Ictas, asocierea Kalyon (lider) - MET-Gun Insaat, Mapa, Nurol, asocierea SA & PE Construct (lider) – Spedition UMB – Tehnostrade, Sinohydro, asocierea Strabag – Alpenside.

Valoarea estimată a contractului este de 999,41 milioane lei, fără TVA.

În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile Documentaţiei de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice. Durata contractului este de 36 luni, din care 12 luni perioada de proiectare şi 24 luni perioada de execuţie. Garanţia lucrărilor va fi de minim 5 ani şi maxim 10 ani, în functie de perioada ofertată de fiecare ofertant în parte.

Obiectul contractului constă în proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcţia Drumului Expres Craiova - Pitesti -Tronsonul 3, în lungime de 31,75 km.

Pentru proiectarea şi execuţia tronsonului 4 au depus oferte următorii ofertanţi: China Railway, asocierea Constructii Erbasu SA - Vahostav SK, asocierea Kalyon Insaat – Metgun, Mapa, Nurol, Rizzani de Eccher, asocierea SA&PE Construct – Spedition UMB – Tehnostrade, Sinohydro, asocierea Strabag – Alpenside, asocierea Terna – Arcada.

În perioada urmatoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile Documentaţiei de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice. Valoarea estimată a contractului este de 909,67 milioane lei, fără TVA.

Durata contractului este de 36 luni, din care 12 luni perioada de proiectare şi 24 luni perioada de execuţie. Garanţia lucrărilor va fi de minim 5 ani şi maxim 10 ani, în funcţie de perioada ofertata de fiecare ofertant în parte. Obiectul contractului constă în proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcţia Drumului Expres Craiova - Pitesti -Tronsonul 4, în lungime de 31,88 km.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.