CNAIR anunţă, joi, că a transmis în SICAP documentaţia de atribuire pentru lansarea procedurii de achiziţie publică pentru contractul de proiectare a lărgirii la trei benzi pe sens a A1, A2 şi A3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CNAIR a anunţat, joi, într-un comunciat de presă, că a realizat documentaţia pentru "Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru Lărgire la 3 benzi pe sens a autostrăzii A1, Bucureşti – Piteşti; Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru Lărgire la 3 benzi pe sens a autostrăzii A2 Bucureşti – Fundulea; Revizuire Studiu de Fezabilitate pentru Lărgire la 3 benzi pe sens a autostrăzii A3 Moara Vlăsiei – Dumbrava".

Obiectul procedurii de achiziţie publică îl reprezintă atribuirea contractului de proiectare pentru realizarea:

•           Expertizei Tehnice pentru fiecare dintre sectoarele de autostradă A1, Bucureşti - Piteşti; A2, Bucureşti - Fundulea şi A3, Moara Vlăsiei – Dumbrava;

•           Studiului de Fezabilitate (SF), ţinând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislaţiei în vigoare (norme, normative, standarde, legi etc.) pentru fiecare dintre sectoarele de autostradă A1, Bucureşti -Piteşti; A2, Bucureşti - Fundulea;

•           Revizuii Studiului de Fezabilitate (SF), ţinând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislaţiei în vigoare (norme, normative, standarde, legi etc.) pentru sectorul de autostradă A3, Moara Vlăsiei – Dumbrava.

Durata contractului de proiectare este de 18 luni, din care 17 luni pentru realizarea celor 3 Studii de Fezabilitate.

”După validarea documentaţiei, CNAIR va putea lansa licitaţia propriu-zisă aferentă contractului de proiectare. Proiectul are ca scop creşterea capacităţii de transport şi eliminarea blocajelor de trafic, asigurând un grad ridicat de siguranţă a traficului rutier”, a transmis CNAIR.

Sursa de finantare pentru contractul de prestare servicii de proiectare va fi asigurată din fonduri externe nerambursabile şi alte surse de finanţare.

                            

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.