Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat vineri că încep lucrările de reparaţii la centura de sud a Capitalei, pe porţiunea cuprinsă între km 36 – km 55, în jurul localităţilor Jilava, Măgurele, Bragadiru şi Domneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru finalizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt, lucrările se vor executa în următoarele intervale orare: 22:00 - 06:00 şi 09:00 - 16:00”, a anunţat CNAIR.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Bucureşti a organizat o licitaţie deschisă, în baza căreia a fost desemnată câştigător asocierea E.M.Prime Construct -Via Strade International, care va realiza lucrările de întreţinere periodică prin aşternerea de covoare asfaltice.

Valoarea contractului este de 1,97 milioane lei, fără TVA, iar termenul estimat de finalizare a lucrărilor este 30 noiembrie.

CNAIR a anunţat că circulaţia rutieră pe acest sector este alternantă, dirijată prin indicatoare.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.