Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a demarat miercuri trei licitaţii pentru a cumpăra servicii de întreţinere a drumurilor şi prevenire a efectelor inundaţiilor, pe patru ani, pentru drumurile administrate de trei Direcţii Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP), valoarea cumulată a contractelor fiind de 197,2 milioane lei, fără TVA, potrivit unor anunţuri publicate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O licitaţie vizează întreţinerea de poduri, pasaje, podeţe, tuneluri, precum şi întreţinerea zidurilor de sprijin şi prevenirea efectelor inundaţiilor, pe o perioada de patru ani, pentru drumurile aflate în administrarea DRDP Timişoara.

Valoarea contractelor, în acest caz, este de 72,58 milioane lei, fără TVA.

A doua licitaţie vizează lucrări de întreţinere, pe patru ani, pentru drumurile administrate de DRDP Cluj, iar valoarea contractelor este de 70,42 milioane lei, fără TVA.

A treia licitaţie vizează lucrări de întreţinere, pe patru ani, pentru drumurile administrate de DRDP Craiova, iar valoarea contractelor este de 54,17 milioane lei, fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de 14 mai, iar data limită de evaluare a ofertelor este 8 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.