Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat vineri că documentaţiile pentru construcţia drumului expres Brăila – Galaţi şi pentru Tronsonul 4 al drumului expres Craiova-Piteşti au fost trimise la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”CNAIR a transmis în vederea validării către ANAP documentaţia aferentă procedurii de atribuire a contractului de achiziţie publică Proiectare şi Execuţie Drum Expres Brăila - Galaţi. După finalizarea acestei etape, contractul pentru proiectare şi execuţie va putea fi postat pe SEAP, pentru ofertare”, se arată într-un comunicat al CNAIR.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcţia Drumului Expres Brăila - Galaţi, în lungime de 11 km.

Durata de realizare a acestui contract este de 34 luni, din care 10 luni pentru activitatea de proiectare şi 24 luni pentru execuţia lucrărilor.

Perioada de garanţie a lucrărilor va fi de minimum cinci ani, aceasta putând fi majorată de ofertanţi până la maximum 10 ani.

De asemenea, CNAIR a transmis în vederea validării către ANAP documentaţia aferentă procedurii de atribuire a contractului de achiziţie publică Proiectare şi Execuţie „Drum Expres Craiova - Piteşti" Tronsonul 4.

După finalizarea acestei etape, contractul pentru proiectare şi execuţie va putea fi postat pe SEAP, pentru ofertare.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcţia Drumului Expres Craiova - Piteşti, Tronsonul 4, în lungime de 31,88 km. Viitorul drum expres se va desfăşura pe teritoriul judeţului Argeş, străbătând următoarele unităţi administrativ-teritoriale: Lunca Corbului, Albota, Costeşti, Bradu, Suseni şi Oarja.

Durata de realizare a acestui contract este de 36 luni, din care 12 luni pentru activitatea de proiectare şi 24 luni pentru execuţia lucrărilor.

Perioada de garanţie a lucrărilor va fi de minimum cinci ani, aceasta putând fi majorată de ofertanţi până la maximum zece ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.