Cinci oferte au fost depuse pentru Centura ocolitoare a municipiului Bârlad, un proiect în valoare de peste 156 de milioane de lei, fără TVA, care prevede construirea unei şosele, între DN 24 (la intrare în Bârlad) şi DN 24 (la ieşire din Bârlad spre Vaslui), în lungime de 11,28 kilometri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, miercuri, că s-au depus cinci oferte în cadrul procedurii de achiziţie publică a contractului "Proiectare şi execuţie Varianta de ocolire a Municipiului Bârlad".

Astfel, au depus oferte Asocierea ARCADA COMPANY S.A. - LEMACONS SRL - CITADINA 98 SA - VEGA 93 SRL -TRAMECO SA, Asocierea COPISA CONSTRUCTORA PIRENAICA S.A. - COPISA CONSTRUCTII SRL, Asocierea SPEDITION UMB S.R.L. - TEHNOSTRADE SRL - CONSITRANS SRL, Asocierea TEHNIC ASIST S.R.L. - TASS INFRA LOGISTIC SRL şi TIRRENA SCAVI SPA.

Valoarea estimată a contractului este de 156,140,993 lei fără TVA.

Potrivit CNAIR proiectul prevede construirea unei centuri de 11,28 kilometri care să ocolească oraşul pe la est, între DN 24 (la intrare în Bârlad) şi DN 24 (la ieşire din Bârlad spre Vaslui).

Contractul are o durată de proiectare de opt luni şi o durată de construcţie de 22 de luni, de la data semnării contractului. Garanţia pentru acest proiect va fi de minimum 60 de luni, cu posibilitaea de prelungire până la 84 de luni, în funcţie de perioada de garanţie ofertantă în cadrul factorilor de evaluare.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.