Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat luni că asocierea Sinohydro – Nord Vest Infrastructură şi Servicii a câştigat contractul pentru modernizarea sectorului DN2 - A2 al centurii Capitalei, proiect estimat la 233 milioane lei (50 milioane euro), fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Durata contractului este de 123 luni, din care 15 luni perioada de execuţie şi 108 luni perioada de notificare a defecţiunilor - garanţie conform duratei ofertate.

Contractul va fi semnat după terminarea perioadei de depunere a contestaţiilor sau după soluţionarea contestaţiilor, dacă va fi cazul, potrivit CNAIR.

Obiectul principal al contractului este de executie a lucrărilor pentru modernizarea a 11,5 km din centura Bucureştiului, sectorul DN 2 (km 12+300) – A2 (km 23+750).

Lucrările vor consta, în principal, în creşterea capacităţii de la 2 la 4 benzi de circulaţie – câte 2 pe sens – şi în eliminarea unor intersecţii la nivel prin realizarea unor noduri rutiere, a unor pasaje noi, precum şi prin reabilitarea pasajelor şi a podurilor existente pe aceste sectoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.