Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, marţi, că a semnat contractul de proiectare şi execuţie, în valoare de 17 milioane lei (3,7 milioane euro), fără TVA, pentru centura oraşului Comarnic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contractul a fost încheiat între CNAIR şi asocierea Next Level Europe – Eurostrade – Groma Societa din Ingegneria – Societa a Responsabilita Limitata Semplificata.

Contractul are o durată de 31 luni din care trei luni perioada de proiectare, patru luni durata de execuţie şi 24 luni perioada de notificare a defecţiunilor.

”Avînd în vedere faptul că pe DN 1, sectorul ce leagă Bucureştiul de Braşov, intensitatea traficului este în continuă creştere, CNAIR a demarat realizarea variantei de ocolire a oraşului Comarnic necesară pentru creşterea capacităţii de trafic pe tronsonul aflat pe Valea Prahovei”, se arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.