CNAIR anunţă, luni, că a lansat licitaţia de concesiune servicii pentru construcţia şi utilarea a 12 noi spaţii de servicii moderne. Ofertele pot fi depuse până în februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”CNAIR, în calitate de autoritate contractantă, informează operatorii economici interesaţi, că s-a publicat în SEAP, în data de 02.12.2023, anunţul de concesionare cu numărul PC 1002551, pentru atribuirea prin licitaţie deschisă a unui număr de 12 contracte de concesiune, având drept obiect: «Concesiune de servicii în vederea utilării/dotării, operării şi întreţinerii spaţiilor pentru servicii / parcărilor de scurtă durată / parcărilor de lungă durată aflate pe autostrăzile din România, deschise traficului rutier, situate pe autostrăzile A3, A4, A10, DN65F VOS – VO Craiova, VO Satu Mare, VO Mihăileşti, DEX Craiova – Piteşti»”, anunţă, luniu, CNAIR, într-un comunicat de presă.

Potrivit CNAIR, durata contractelor de consiune va fi cuprinsă între 17 şi 40 de ani, iar data finalizării lucrărilor este de 18 luni de la emiterea ordinului de începere al contractului.

Nivelul cotei de revedenţă este între 1 şi 6%

Termenul limită de depunere a ofertelor este 5.02.2024, ora 10.00.

Documentaţia de atribuire poate fi accesată şi pe pagina web: https://eachizitii.cnadnr.ro/

 

                                                                                                                                    

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.