Contractul pentru “Drumul de legătură Autostrada A1 Arad -Timişoara - DN 69" a fost semnat, vineri, valoarea contractului fiind de aproape 190 de milioane de lei. Perioada de execuţie a lucrărilor este de 18 luni. Drumul respectiv are o lungime de 10 kilometri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis printr-un comunicat de presă, că vineri, în prezenţa ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, conducerea CNAIR a semnat cu reprezentanţii Todini Costruzioni Generali S.p.A. contractul de proiectare şi execuţie pentru „Drumul de legătură Autostrada A1 Arad -Timişoara - DN 69".
 
Contractul în valoare de 189.571.920,62 lei fără TVA, a cărui finanţare este asigurată din fonduri europene nerambursabile, are o durată de 108 de luni, din care: 6 luni perioada de proiectare, 18 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 84 de luni perioadă de garanţie a lucrărilor.
 
Traseul drumului de legătură, în lungime de 10 km,  începe cu circa 300 de metri înaintea intersecţiei existente, dintre drumurile DJ 692 si E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier şi se dezvoltă pe direcţia Nord-Est, spre Autostrada A1. Clasa tehnică a drumului de legătură este II, iar viteza de proiectare este de 100 km/h.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.