Compania Naţionaă de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că , marţi, a fost emisă comunicarea rezultatului procedurii de atribuire a contractului de execuţie lucrări "Construcţia Variantei de Ocolire Tecuci - rest de executat”. Valoarea contractului depăşeşte 41 de milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ofertantul desemnat câştigător este ASOCIEREA MAVGO HOLDING SRL (LIDER DE ASOCIERE) – SC ANTREPRIZA DE CONSTRUCŢII DRUMURI ŞI AUTOSTRĂZI SRL – SC BDU MAXI CONSTRUCT – HYDOSTROY AD,  cu preţul de 41.735.534,38 Lei fără TVA. Perioada de execuţie a lucrărilor este de 12 luni, iar perioada de garanţie a lucrărilor ofertată este de 60 de luni”, a transmis, marţi, CNAIR.

Obiectul contractului îl reprezintă execuţia lucrărilor pentru Construcţia Variantei de Ocolire Tecuci - rest de executat, având un stadiu fizic în momentul rezilierii contractului de lucrări de aproximativ 58%.

Varianta de Ocolire Tecuci are o lungime de 6,945 km şi este localizată în judetul Galaţi. Varianta se desprinde din DN24, traversează cu un pasaj superior şi DN24 şi lina CF Mărăşeşti – Tecuci la km 0+385,95, continuă în aliniament până la intersecţia la nivel cu DJ252H la km 2+490, traversează cu pasaj superior linia CF Făurei – Tecuci la km 6+416,29 şi se sfârşeste la km 6+945 (echivalent cu km 6+801,29) la intersecţia cu DN25.

Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea tuturor contestaţiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.