Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă, vineri, că a fost desemnat câştigătorul pentru proiectarea şi execuţia secţiunii 4 a Autostrăzii Sibiu - Piteşti, respectiv S.C. PORR CONSTRUCT S.R.L. cu preţul de 1.678.873.121,77 Lei fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

  

 

 

”Vineri, 03.09.2021, la o distanţă de 6 luni de la prima desemnare a câştigătorului, urmare depunerii de contestaţii şi plângeri atât la CNSC cât şi la Curtea de Apel Bucureşti, CNAIR a finalizat procesul de reevaluare a ofertelor dispus de C.A.B prin Hotărârea Civilă nr. 1230/2021 din data de 08.06.2021 pronunţată în Dosarul nr. 2548/2/2021. Ofertantul desemnat caştigător a rămas S.C. PORR CONSTRUCT S.R.L. cu preţul de 1.678.873.121,77 Lei fără TVA”, a transmis, vineri, CNAIR, într-un comunicat de presă.  

  

Sursa citată a precizat că durata contractului este de 60 de luni, din care 16 luni perioada de proiectare şi 44 luni perioada de execuţie a lucrărilor, iar perioada de garanţie a lucrărilor este de 60 de luni.  

”Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcţia Autostrăzii Sibiu - Pitesti, Sectiunea 4: Tigveni - Curtea de Arges în lungime de 9,86 km. Una dintre lucrările principale ce urmează a fi realizate în cadrul acestui contract este construcţia unui tunel cu o lungime de 1.350 m”, a mai trasmis compania.  

CNAIR precizează că semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea din nou a perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea tuturor contestaţiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.