Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit firmei de pază Integra Guard un contract privind furnizarea de servicii de pază pentru Autostrada A3, Bucureşti-Ploieşti, cu o valoare estimată la 4,08 milioane de lei (880.000 euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contractul vizează ”asigurarea pazei obiectivelor, bunurilor şi valorilor la secţia Autostrăzi”. Locul principal de prestare a serviciilor este autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, potrivit anunţului.

Tipul procedurii a fost licitaţia deschisă, printre criteriile de atribuire se numără ”cel mai bun raport calitate–cost”, iar contractul nu va putea fi subcontractat.

Integra Guard avea, la finalul anului trecut, 212 angajaţi, iar veniturile totale înregistrate în 2017 au fost de 3,51 milioane de lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor.

CNAIR a primit, în cadrul licitaţiei, şapte oferte, dintre care trei au fost declarate admisibile.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.