Şoferii pot din nou să plătească, de joi, rovinieta în benzinăriile MOL preluate de la Agip, administrate în prezent de compania MOL Retail Comerţ, fosta Eni România, activitatea de încasare a banilor fiind întreruptă în data de 1 septembrie, potrivit unui comunicat publicat joi de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania MOL România a preluat, în februarie 2015, firma cu capital italian Eni România, care administra lanţul de benzinării Agip, şi a redenumit-o în MOL Retail Comerţ.

Aceasta din urmă a continuat să administreze doar fostele benzinării Agip, în jur de 40 de unităţi, care reprezintă doar o parte din totalul de 205 benzinării administrate de către MOL România.

CNADNR a anunţat, în data de 1 septembrie, întreruperea activităţii de încasare a rovinietei în fostele benzinării Agip.

”CNADNR anunţă participanţii la trafic că începând cu data de astăzi, 8 septembrie, a fost reluată activitatea de încasare a tarifului de utilizare (rovinieta) în punctele de lucru aparţinând Mol Retail Comerţ”, se arată în comunicat.

Compania de drumuri a anunţat în iulie că taxa de pod între Feteşti şi Cernavodă poate fi plătită şi la benzinăriile Mol preluate de la Agip, după ce a semnat o convenţie cu compania pentru achitarea tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Feteşti - Cernavodă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.