Compania Natională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat că a început lucrări de de întreţinere periodică, în principal refacerea asfaltului, pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, care se vor finaliza la finalul lunii iulie, termen până la care traficul se va desfăşura restricţionat pe sectoarele de autostradă pe care au loc lucrări, potrivit unui comunicat al companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lucrările au loc pe mai multe proţiuni ale autostrăzii, între kilometrii 10 şi 83, pe calea 1 - sensul dinspre Bucureşti către Piteşti.

"Pe perioada executării lucrărilor traficul se va desfăşura restricţionat pe sectoarele de autostradă menţionate anterior, în funcţie de banda de circulaţie supusă lucrărilor. Acestea vor fi executate până la sfârşitul lunii iunie numai în zilele lucrătoare (de luni până vineri)", a precizat compania. 

În plus, tot în această perioadă au loc lucrări de întreţinere periodică, care presupun aşternerea de straturi bituminoase foarte subţiri, pe drumul naţional DN 1, între km 66+500 - km 70+000, km 75+800 - km 80+720 şi km 82+800 - km 87+000, Metro Ploieşti şi localitatea Băneşti.

Lucrările se vor desfăşura până la sfârşitul lunii iulie, în zilele de luni până joi.

Reprezentanţii companiei de drumuri cer şoferilor să respecte restricţiile instituite, semnalizarea rutieră temporară, dar şi indicaţiile agenţilor de poliţie din zona lucrărilor, conform legislaţiei. 

"Cerem în mod imperativ respectarea legii. Totodată, ne cerem scuze şi înţelegere din partea conducătorilor auto pentru disconfortul creat odată cu executarea acestor lucrări, însă, acestea după cum se cunoaşte, pot fi efectuate doar pe perioada verii", a declarat directorul general al CNADNR, Cătălin Homor, citat în comunicat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.