Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a trecut în revistă, luni, utilajele speciale de intervenţie pe timp de iarnă la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti. Aeroportul dispune de 39 de utilaje multifuncţionale performante de deszăpezire şi de degivrare care pot fi scoase pe traseu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a derulat, luni, 19 octombrie, revista de front a utilajelor speciale de intervenţie pe timp de iarnă la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti. A fost trecută în revistă întreaga flotă de 39 de utilaje multifuncţionale performante de deszăpezire şi de degivrare, pe care Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti le poate mobiliza pentru a interveni în orice moment, atunci când situaţia meteorologică o va cere”, a transmis, luni, Compania.

Acestea vor acţiona pentru deszăpezirea/degivrarea întregii suprafeţe de mişcare a aeroportului: piste, platforme şi căi de rulare.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti asigură pasagerii şi companiile aeriene că dispune de tehnica necesară şi de personalul specializat în operaţiunile pe timp de iarnă şi că a luat măsurile necesare pentru operarea în siguranţă a aeronavelor, în perioada sezonului rece, pe ambele aeroporturi ale Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.