Liderul senatorilor AUR Claudiu Târziu a afirmat, în plenul de miercuri al Senatului unde a avut loc dezbaterea „Ora Guvernului” unde a fost invitat ministrul de Finanţe Adrian Câciu, că românii sunt împovăraţi de taxe şi impozite şi diferite lipse, iar guvernarea PSD şi PNL a abandonat România, în favoarea jocurilor politice. Guvernul acesta este unul al sărăciei, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am mai pierdut un an, încă un an în care mediul de afaceri din România a fost îngenunchiat, resursele ţării au fost înstrăinate, încrederea românilor în capacitatea Guvernului de a identifica soluţii s-a năruit. Unul dintre promotorii acestei politici dezastruoase este, din păcate, şi ministrul de Finanţe, domnul Adrian Câciu. Spun din păcate pentru că unii români au investit în domnia sa speranţă atunci când a fost numit, având în vedere prestaţia domniei sale de la televiziuni şi din presă dinainte de a fi numit. Credeam că este omul potrivit, în sfârşit, dar din păcate rezultatele nu îl arată astfel”, a explicat Claudiu Târziu, miercuri în Senat.

El a mai precizat că Adrian Câciu şi lipsa măsurilor oneste şi eficiente pe care să le ia Executivul au distrus economia României.

„Românii ştiu de multă vreme şi simt pe pielea lor că prognozele optimiste ale Ministerului Finanţelor şi cifrele triumfaliste prezentate de actualul Guvern nu sunt decât vorbe goale. Cu toţii suntem mai împovăraţi de taxe, impozite şi diferite lipsuri. PSD şi PNL au abandonat total România sau cel puţin aceasta e impresia pe care o lasă, în favoarea jocurilor politice. Această guvernare toxică se remarcă printr-un singur lucru şi anume că a sărăcit România. Guvernul acesta este un Guvern al sărăciei. Aceasta este realitatea şi nu trebuie să ne ascundem după degete. Lipsa măsurilor oneste şi eficiente au distrus economia României, astfel încât România se împrumută astăzi excesiv, la dobânzi uriaşe, preţurile de consum au explodat, iar ratele la bănci au crescut într-un ritm galopant”, a completat Târziu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.