Fostul ministru al Economiei Claudiu Năsui afirmă, marţi, că PNL şi PSD anunţă pentru această iarnă o reducere a TVA la căldură, măsură care însă a fost deja adoptată printr-o lege din luna iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”PSD-PNL promit că vor reduce TVA la căldură la 5%. Toate bune şi frumoase, doar că TVA este deja redusă la 5% pentru căldură. În iulie a fost dată legea 196/2021 care prevede reducerea cotei de la 13 ianuarie 2022”, a scris, marţi, pe Facebook, Claudiu Năsui.  

Acesta afirmă că  Marcel Ciolacu ”ne minte în faţă când ne promite că va face ceea ce este deja făcut”.  

”La ritmul ăsta, în curând domnul Ciolacu ne va promite şi cota unică de 10% şi impozit zero pentru IT-işti”, a mai scris Năsui pe Facebook.  

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, luni, că partidele din coaliţia de guvernare doresc finalizarea proiectului bugetului de stat până la sfârşitul anului.  

El afirmă că una dintre măsurile avute în vedere este menţinerea, pentru următoarele trei luni, la 5% a taxei pe valoarea adăugată pentru gigacalorie.  

Liderul PSD subliniază că în bugetul de stat pentru anul viitor va fi respectat deficitul bugetar asumat. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.