Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a anunţat, joi, că peste 32.400 de IMM-uri au aplicat pe platforma IMM Invest şi aproape 1.700 de cereri au ajuns la bănci, iar săptămâna viitoare vor fi semnate primele contracte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La ora 17.30 astăzi erau 32.496 de IMM-uri care au aplicat şi deja 1.690 au ajuns la bănci cu cererile. Săptămâna viitoare vom avea primele contracte semnate”, a declarat Florin Cîţu, joi, la începutul şedinţei de Guvern.

Premierul Ludovic Orban i-a cerut să fie în comunicare cu băncile pentru a fi derulate cât mai rapid procedurile.

"Urmăriţi cu atenţie şi fiţi într-o comunicare permanentă cu băncile care sunt implicate în acest program astfel încât să deruleze cât mai rapid procedurile pentru că e nevoie de aceste credite pentru IMM-uri”, a spus Ludovic Orban.

Portalul IMM Invest a fost repornit marţi, după ce, la lansarea iniţială, în 17 aprilie, s-a blocat, la acel moment Cîţu invocând posibilitatea unui atac informatic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.