Premierul Florin Cîţu a afirmat că proiectul e-Facturare va avea rezultate, nu doar pentru mediul de afaceri, ci pentru toată lumea pentru că vor fi venituri mai mari la buget, va fi combătură evaziunea fiscală, iar cheltuirea banilor publici va fi transparentă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am analizat astăzi, împreună cu ministrul Finanţelor şi specialiştii din domeniu, stadiul proiectului e-Facturare. Este un proiect aşteptat de mediul de afaceri, dar e-Facturare va avea rezultate bune pentru noi toţi: venituri mai mari la buget, combaterea evaziunii fiscale şi transparenţă în cheltuirea banilor publici. În perioada următoare vom pregăti în detaliu aplicarea primei etape a proiectului, facturarea electronică în relaţia B2G (business to government), urmând ca următorul pas să fie B2B (business to business). M-am implicat foarte mult în acest proiect în calitate de ministru al finanţelor, îl voi duce la bun sfârşit ca prim-ministru!”, a scris Florin Cîţu, joi pe Facebook. 

Şeful Guvernului a participat, joi la o şedinţă în format online pe tema implementării proiectului e-Facturare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.