Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, anunţă, vineri, prorogarea primului termen de plată a impozitului pe clădiri, pe teren şi pe mijloacele de transport, de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020. Tot pân ă la trmenul respectiv vorbeneficia d bonificaţie cei care plătesc integral, deciziile urmând a fi adoptate în prima şedinţă de Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Florin Cîţu a transmis, vineri, un mesaj important pentru toţi contribuabilii.

”Pentru a veni in sprijinul contribuabililor, în contextul riscului de răspândire a epidemiei cu COVID-19, se prorogă primul termen de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020. De asemenea, pentru anul 2020, contribuabilii care achită integral, până la 30 iunie 2020, impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiază de bonificaţia stabilită de Consiliul Local”, a anunţat, vineri, pe Facebook, Florin Cîţu.

Potrivit acestuia, aceste modificări urmează să fie reglementate prin Ordonanţă de Urgenţă în prima şedinţă de Guvern.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.