Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, anunţă, miercuri, ”încă o dovadă pentru revenirea în V a economiei” şi afirmă că, în plină criză economică globală, volumul cifrei de afaceri pentru comerţul cu amănuntul a crescut faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent. Cîţu susţine că măsurile luate pregătesc economia ”pentru o explozie a creşterii economice în 2021”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Revenirea în V a economiei - încă o dovadă! Am luat cele mai bune măsuri pentru econonomie în cel mai dificil context economic din ultima sută de ani. Economia a răspuns pozitiv la aceste masuri şi acum avem primele dovezi. În plină criză economică globală, volumul cifrei de afaceri pentru comerţul cu amănuntul a crescut faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent”, a scris, miercuri, pe Facebook, ministrul Florin Cîţu.

Acesta susţinen că a căutat din primul moment să ia măsuri care să reducă efectele şocului negativ al pandemiei asupra economiei.

”Până acum am reuşit. Pregătim economia pentru o explozie a creşterii economice în 2021”, a mai scris Cîţu.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.