Casa de insolvenţă CITR, parte a Impetum Group, a numit-o CEO pe Andra Olar-Caragea, fost coordonator al activităţii operaţionale a companiei, după opt ani de activitate în organizaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CITR a distribuit către creditori 100 de milioane de euro doar în anul 2019.

„În noul rol, îmi propun să consolidez poziţia de lider în insolvenţă a CITR şi să duc mai departe obiectivele sale deja setate, puse în practică prin cele 400 de proiecte gestionate de companie anual. De asemenea, mă voi concentra pe digitalizarea şi extinderea internaţională a companiei”, a declarat Andra Caragea, CEO CITR.

Ea preia conducerea companiei de la Vasile Godîncă-Herlea, care odată cu crearea Impetum Group, devine COO al grupului şi rămâne managing partner al CITR.

Andra Caragea lucrează de opt ani în companie, iar în calitate de COO a coordonat 130 de specialişti CITR din toată ţara.

CITR este o companie Impetum Group. Din grup mai fac parte ROCA, prima soluţie de consolidare a IMM-urilor româneşti care au un viitor valid, dar traversează un moment dificil, şi ROCA X, un proiect destinat start-up-urilor disruptive din piaţa de tehnologie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.