Circulaţia pe Valea Oltului va fi blocată complet, duminică dimineaţă între orele 4 şi 7, la viaductul Cârligu Mic de pe Drumul Naţional 7, în apropiere de Mănăstirea Cozia, din cauza unor lucrări, a anunţat, vineri, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O măsură identică a fost aplicată şi duminica trecută, tot din cauza lucrărilor din zonă. 

"În noaptea de sâmbătă spre duminică (29.05.2016), în intervalul orar 04:00 - 07:00, se va închide circulaţia rutieră pe viaductul Cârligu Mic, peste Malul Lacului la Cozia, situat pe DN 7 la km. 200+615", a precizat compania de drumuri.

Şoferii care au programat călătorii în intervalul întreruperii DN7 au ca alternativă fie Valea Jiului, fie Valea Prahovei (Bucureşti - Braşov).

Pe porţiunea de pe DN7 de pe Valea Oltului, Ministerul Transporturilor a demnarat anul trecut lucrări de lărgire a şoselei la trei benzi, pe porţiunile unde acest lucru este posibil, pentru a fluidiza circulaţia până la realizarea autostrăzii Pite-ti - Sibiu.

Drumul de pe Valea Oltului este una dintre principalele legături rutiere dintre sudul ţării şi Transilvania şi una dintre şoselele cu cel mai mare trafic din România. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.