Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a precizat că le-a transmis reprezentanţilor mediului de afaceri reuniţi în Confederatia Patronala Concordia că anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal. Liderul social-democraţilor a adăugat că aceştia susţin necesitatea creşterii salariului minim. „Sunt 1,5 milioane de români plătiţi cu salariu minim, majoritatea în mediul privat”, a mai spus Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Le-am transmis astăzi reprezentanţilor mediului de afaceri reuniţi în Confederaţia Patronală Concordia că anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal.  În acelaşi timp, mă bucur că unele dintre cele mai puternice companii româneşti şi străine care activează în România susţin necesitatea creşterii salariului minim.  Sunt 1,5 milioane de români plătiţi cu salariu minim, majoritatea în mediul privat. Avem nevoie ca aceşti oameni să o ducă mai bine şi să nu mai fie tentaţi să plece din ţară. Iar validarea acestei măsuri vine şi din partea Uniunii Europene care a stabilit recent un salariu minim european”, a scris Marcel Ciolacu, joi pe Facebook.
 
El a adăugat că va continua să aibă întrevederi, în mod periodic, cu mediul de afaceri.
 
„Voi continua să mă întâlnesc periodic cu mediul de afaceri pentru că politicile publice de creştere a veniturilor populaţiei trebuie să meargă concomitent cu măsurile pentru sprijinirea sectorului privat.  Am alocat deja 6% din PIB pentru finanţarea economiei, dar este nevoie de măsuri suplimentare mai ales în domeniul energiei pentru a menţine competitivitatea mediului de afaceri românesc”, a completat liderul PSD. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.