Touroperatorul Christian Tour lansează un charter spre Iordania, din 2 octombrie, iar o vacanţă de şapte nopţi costă pornind de la 755 de euro de persoană, a anunţat Marius Pandel, proprietarul companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe 2 octombrie vom lansa charterul, care va opera până în noiembrie. Vom avea curse cu Animawings o dată pe săptămână şi vom relua operarea începând din martie. Un pachet de şapte nopţi costă pornind de la 755 de euro de persoană. Este o destinaţie atractivă, iar preţul foarte bun, care oferă multe avantaje pentru sezonul rece. Temperaturile sunt similare cu Egiptul, poţi face plajă la Marea Roşie sau să mergi la tratament la Marea Moartă sau în excursie la Petra”, a declarat Marius Pandel, proprietarul companiei, în cadrul unui eveniment.

Aeronava are 174 de locuri. Destinaţia se adresează turiştilor de orice vârstă.

De asemenea, Christian Tour propune şi circuite în Iordania&Israel, cu preţuri începând de la 855 euro. Un sejur la Aqaba şi Marea Moartă costă minimum 675 de euro de persoană, în timp ce un bilet de avion dus-întors între Bucureşti şi Amman costă de la 340 de euro.

Iordania nu solicită teste PCR pentru Covid la intrarea în ţară, iar viza nu este necesară.

”Lumea aştepta să călătorească, sunt mulţi cei care s-au simţit cumva încătuşaţi în această pandemie, neputând să călătorească. Astfel că în acest sezon oamenii au fost dornici să călătorească. Omul şi-a schimbat cumva filosofia de viaţă, face acum când poate, planurile pe termen mediu şi lung au fost înlocuite cu ”ce putem face azi”. Cei mai mulţi turişti români anul acesta au ales Grecia ca destinaţie de vacanţă, iar pe o singură destinaţie, Antalya, spre care compania a avut 26 de zboruri săptămânal”, spune Pandel.

Compania pregăteşte şi pachetele pentru vacanţa de iarnă, în Egipt, Istanbul, dar şi Panama şi Costa Rica şi vacanţe în ţară.

”Până anul acesta, rezervările erau last-minute, dar anul acesta au fost probleme cu disponibilitatea cazărilor. Oamenii au văzut că atunci când au vrut să plece nu mai găseau cazare. Astfel că acum rezervă din timp”, a precizat Marius Pandel.

La rândul său, Ahmad Kraishan, senior area marketing manager la Comisia de Turism din Iordania, a spus că toţi românii sunt bineveniţi să viziteze Iordania.

”Românii sunt bineveniţi să vină în Iordania. Nu este departe, numai două ore şi jumătate de zbor între Bucureşti şi capitala Amman. Nu este necesară viza, nu sunt restricţii pentru Covid, tot ce trebuie să facă turiştii este să meargă direct la aeroport. Iar masca nu este obligatorie”, a declarat Ahmad Kraishan, senior area marketing manager la Comisia de Turism din Iordania, pentru News.ro.

Anul trecut, Iordania a primit circa 2 milioane de turişti, la fel şi în acest an, până acum, oficialul estimând astfel că, cel mai probabil, anul viitor va atinge iar numărul de turişti din toată lumea înregistrat în 2019, adică 4 milioane.

”Anul acesta, am primit 7.445 de turişti români, până la finalul lunii iulie. În total, Iordania a fost vizitată în acest an de aproape 2 milioane de turişti din toată lumea: Europa, Statele Unite ale Americii, Asia. Pentru noi, cel mai bun an, din punct de vedere turistic, a fost 2019, când am primit în jur de 4 milioane de turişti din întreaga lume. Sperăm ca în acest an să atingem iar acest număr, dar cel mai probabil anul viitor”, a mai spus Ahmad Kraishan.

El spune că turiştii pot vizita Aqaba, pe coasta de nord-est a Mării Roşii, la Marea Moartă, care  are o adâncime de 300-400 de metri şi este terenul uscat cu altitudinea cea mai joasă de pe glob. Un alt obiectiv este oraşul antic Petra sau Jerash, un oraş din nordul ţării, sau deşertul Wadi Rum.

”Iordania este o ţară mică şi asta este un plus pentru turişti. Deoarece de la graniţă la graniţă sunt 400 de km, iar turiştii pot face o grămadă de lucruri. Între capitala Amman si Marea Moartă sunt numai 45 de km”, mai spune oficialul.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.