CFR a transmis, marţi, că utilajul feroviar implicat în incidentul din judeţul Teleorman s-a răsturnat, iar în momentul accidentului în interior se aflau două persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CFR a transmis, marţi, informaţii despre incidentul din judeţul Teleorman, în care este implicat un utilaj feroviar.

”Este vorba despre un utilaj feroviar, care se deplasa pe relaţia Roşiori Nord - Atârnaţi, pentru lucrări feroviare programate în staţia Atârnaţi”, a transmis, marţi, CFR.

Sursa citată a precizat că, din primele informaţii transmise de dispeceratul feroviar al SRCF Craiova, utilajul s-a răsurnat la ieşire din Roşiorii de Vede.

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii SMURD pentru acordarea primului ajutor.

”Traficul feroviar de călători se va desfăşura pe un fir de circulaţie, până la finalizarea intervenţiilor din zona accidentului”, a mai transmis companmia.

Potrivit acesteia, două persoane se aflau în utilaj în momentul accidentului, respectiv mecanicul şi ajutorul de mecanic.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.