Legătura pe calea ferată între Bucureşti şi Constanţa este menţinută în prezent, ultimul plecând la ora 9.30 pe această rută, chiar dacă sunt întârzieri în Gara de Nord pe mai multe rute, de peste două ore atât la sosiri, cât şi la plecări, au declarat miercuri, pentru News.ro, reprezentanţi ai companiei care administrează reţeaua de cale ferată din România, CFR SA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CFR Călători a anulat miercuri 80 de trenuri, majoritatea fiind legături între localităţi din sudul şi estul ţării, iar din cauza ninsorii şi a viscolului se circulă cu restricţii de viteză pe regionalele Bucureşti, Craiova, Galaţi şi Constanţa.

Cea mai gravă situaţie estte pe ruta Bucureşti - Constanţa, unde, din cauza condiţiilor meteo extreme, se circulă cu plug antemergător. Trenul spre Constanţa a plecat la ora stabilită, 9.30, potrivit reprezentanţilor CFR SA.

”Legătura între cele două oraşe este menţinută. La 9.30 a plecat trenul din Bucureşti către Constanţa. Se circulă cu plug antemergător”, au precizat reprezentanţii CFR SA.

În Gara de Nord se înregistrează întârzieri de peste două ore la trenuri care sosesc din Giurgiu, Braşov, Ploieşti şi Satu Mare. La plecări, sunt întârzieri importante la trenurile care pleacă din Capitală spre Braşov, Târgu Jiu, Ploieşti, Craiova şi Urziceni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.