Compania de stat care administrează reţeaua de căi ferate din România, CFR SA, a anunţat că, pe secţia Bucureşti – Ploieşti, execută lucrări pentru restabilirea vitezei de circulaţie la 140 km/h, între staţiile Buftea şi Periş şi pe 3 aparate de cale din staţia Ploieşti Sud, lucrări care au drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie şi creşterea gradului de confort.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lucrările de buraj mecanizat cu maşini grele de cale executate în staţia CF Periş şi pe firul II, între Buftea - Periş, km 18+200-18+900 şi km 28+000-29+200, au drept scop realizarea elementelor geometrice ale căii, eliminarea defectelor de direcţie şi nivel, ridicarea restricţiei de viteză de la km 18+300-18+400 şi creşterea vitezei de circulaţie la 140 km/h”, se arată în comunicat.

Lucrările de buraj mecanizat cu maşini grele de cale, executate în staţia Ploieşti Sud, pe cele 3 aparate de cale, au drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de trafic şi reducerea timpilor de tranzitare a staţiei.

”Programul anual de întreţinere, derulat în această perioadă de Sucursala Regională CF Bucureşti, nu afectează continuitatea circulaţie trenurilor de călători, lucrările fiind executate fără implicaţii în graficul de circulaţie, fiind asigurate condiţii optime de trafic, în zona şantierului, pe celălalt fir”, se arată în comunicat.

CFR SA informează că aceste lucrări sunt realizate în regie proprie, din fondurile proprii ale companiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.