CFR Infrastructură anunţă, vineri, că primele trenuri cu cereale au ajuns în portul Constanţa / Siloz 2, pe liniile noi 5 şi 6, redeschise deja circulaţiei. Liniile fac parte din Lotul 1, unde stadiul fizic al lucrărilor a ajuns la 51%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Primele trenuri cu cereale au ajuns în portul Constanţa / Siloz 2, pe liniile noi 5 şi 6, redeschise deja circulaţiei. Pe LOTUL I (PRIORITATEA I) din Portul Constanţa (Port Zona A şi Port Zona B), progresul fizic al lucrărilor executate de WIEBE ROMANIA a ajuns la 51%, după 65 de zile de la emiterea ordinului de începere”, a transmis, vineri, CFR Infrastructură.  

Sursa citată a precizat că pe Lotul 1 s-a montat suprastructură CF nouă, pe o lungime de peste 2.400 de metri, reprezentând 37% din cantitatea necesară.  

D asemenea, s-au montat 16 aparate de cale noi, tip S49E1-300-1:9 şi S49E1-190-1:9 reprezentând 47% din cantitatea necesară.  

Au fost redeschise circulaţiei liniile 1, 5 şi 6 din zona Siloz 2. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.