CFR Călători anunţă că poartă discuţii cu administraţiile feroviare europene partenere pentru reluarea circulaţiei trenurilor româneşti cu destinaţii externe, primul care a răspuns fiind administratorul feroviar din Bulgaria. Astfel, din 15 iunie, va fi reluată circulaţia trenurilor internaţionale pe ruta Craiova – Vidin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Începând de luni, 15 iunie 2020, primele trenuri ce vor fi repuse în circulaţie sunt trenurile Interregio 1090 şi 1091 ce vor asigura legătura cu Bulgaria pe ruta Craiova – Golenţi Hm. – Vidin şi retur.  CFR Călători reintroduce progresiv în grafic trenurile în trafic internaţional, având în vedere faptul că reluarea circulaţiei trenurilor spre celelalte destinaţii internaţionale depinde de acordul administraţiilor europene vecine”, a transmis CFR Călători, printr-un comunicat de presă.

Compania a precizat că poartă discuţii cu administraţiile feroviare europene partenere pentru reluarea circulaţiei trenurilor româneşti cu toate destinaţiile externe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.