CFR anunţă, vineri, întârzieri în circulaţia trenurilor spre/dinspre Craiova – Filiaşi, din cauza unor probleme la alimentarea cu energie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 16 iunie 2023, ca urmare a unor probleme la infrastructura feroviară în alimentarea cu energie electrică între haltele Işalniţa – Coţofeni, se înregistrează întârzieri în circulaţia trenurilor spre/dinspre Craiova – Filiaşi”, anunţă, vineri seară, CFR.

Sursa citată a precizat că, până la remedierea deranjamentului de către echipele de intervenţie ale CFR SA, trenurile care tranzitau zona afectată au staţionat.

”Având în vedere că sunt fluctuaţii în alimentarea cu energie electrică sunt posibile şi alte întârzieri, iar circulaţia feroviară se va desfăşura în continuare în funcţie de măsurile operative stabilite şi dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA”, a mai transmis compania.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.