Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă, miercuri seară, că traficul rutier pe DN 1 Ploieşti – Braşov a fost reluat în această seară, la ora 19:30, între km 89+450 şi 94+650, după finalizarea lucrărilor de dezafectare a structurii podului de cale ferată situat între Câmpina şi Câmpiniţa, la km 0+609.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Circulaţia rutieră a fost închisă în cursul nopţii de marţi 19.03.2024, de la ora 00:00, pentru etapa de dezafectare a structurii podului feroviar situat între staţiile CF Câmpina şi Câmpiniţa, la kilometrul 0+609, cu închiderea circulaţiei rutiere pe DN 1 (ambele sensuri), pe sectorul de drum cuprins între km 89+450 şi 94+650”, a transmis CFR.

Compania precizează că, pentru lucrările de dezafectare a podului care supratraversează DN 1, au fost emise avize şi acorduri din partea autorităţilor locale - Primăria Municipiului Câmpina şi Primăria Comunei Poiana Câmpina -, Poliţiei Rutiere, CNAIR SA, Apele Române, Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova, dar şi a altor deţinători de utilităţi sau reţele edilitare în zonă.

”Lucrările de dezafectare a structurii podului, obiectiv aflat în evidenţe ca punct periculos cu risc de prăbuşire a grinzilor, sunt executate de SC Infra System Proiect în baza contractului semnat cu SRCF Bucureşti în decembrie 2022, pentru servicii de proiectare şi execuţie lucrări, precum şi a Autorizaţiei de Desfiinţare, emisă de MTI în octombrie 2023”, a mai transmis compania.

IPJ Prahova a transmis că activitatea de reluare a traficului rutier este monitorizată de către lucrătorii de poliţie rutieră din cadrul Serviciului Rutier.

De asemenea, semnalizarea temporară a fost ridicată de către reprezentanţii societăţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.