O nouă versiune a modelului pliabil Motorola Razr va fi lansată în acest an, potrivit CEO-ului gigantului tehnologic chinez Lenovo, care deţine acum brandul, transmite CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Razr este unul dintre cele mai emblematice telefoane mobile ale mărcii şi a fost lansat pentru prima dată de Motorola în 2004. A devenit unul dintre cele mai populare telefoane flip din anii 2000.

Motorola a reînviat marca Razr într-o nouă formă pliabilă în 2020, devenind unul dintre primii producători de smartphone-uri care a lansat un dispozitiv cu ecran pliabil.

Razr îşi păstrează caracteristica de pliere. Dar, în loc de o balama, ca dispozitivul original, ecranul se poate îndoi, permiţând telefonului să se plieze.

CEO-ul Lenovo, Yuanqing Yang, a declarat miercuri pentru CNBC, într-un interviu acordat la Mobile World Congress din Barcelona, că reacţia publică faţă de Razr ”este bună” şi că Motorola va lansa următoarea versiune a telefonului pliabil ”foarte curând”.

”Cred că este mult mai bun”, a spus Yang despre dispozitivul încă nelansat. El a oferit foarte puţine detalii, dar a spus că îmbunătăţirile se vor concentra pe zona care se îndoaie şi aplicaţiile de pe dispozitiv.

Producătorii de smartphone-uri de la Samsung la Honor care au lansat telefoane pliabile s-au concentrat pe zona pliabilă, pentru a se asigura că este robust şi, de asemenea, nu produce o linie în ecranul dispozitivului. Yang a spus că aici următoarea generaţie de telefoane Razr va avea îmbunătăţiri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.