Consiliul de Administraţie al furnizorului şi distribuitorului de energie Electrica a anunţat că a mandatat reprezentantul companiei în Adunările Generale ale Acţionarilor celor două societăţi de servicii energetice din cadrul grupului să voteze pentru aprobarea de principiu a fuziunii prin absorbţie dintre Filiala de Întreţinere şi Servicii Energetice Electrica Serv şi Servicii Energetice Muntenia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Electrica informează asupra faptului că, în data de 27 martie 2020, Consiliul de Administraţie al Electrica a mandatat reprezentantul Electrica în Adunările Generale ale Acţionarilor (AGA) celor două societăţi de servicii energetice din cadrul Grupului Electrica să voteze pentru aprobarea de principiu a fuziunii prin absorbţie dintre Filiala de Întreţinere şi Servicii Energetice Electrica Serv şi Servicii Energetice Muntenia şi participarea societăţilor la fuziune, cu FISE ca societate absorbantă. Această aprobare de principiu este în linie cu strategia elaborată de Grupul Electrica pentru perioada 2019-2023 şi are ca scop eficientizarea activităţii celor două companii implicate”, arată un document transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Reprezentanţiii Electrica menţionează faptul că fuziunea prin absorbţie a celor două companii din cadrul grupului Electrica ar urma să se concretizeze numai în cazul în care Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Electrica va mandata reprezentantul Electrica în AGA societăţilor pentru a vota pentru aprobarea dizolvării societăţii absorbite.

Grupul Electrica oferă servicii la circa 3,8 milioane de utilizatori şi are o arie de cuprindere naţională - cu  organizare în trei zone pentru distribuţia energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord, şi pe cuprinsul întregii ţări pentru funizarea energiei electrice şi pentru întreţinere şi servicii energetice.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.