Cel mai mare hotel Hampton by Hilton din lume, de patru stele, a fost inaugurat în emiratul Ras Al Khaimah, la 77 de kilometri de Aeroportul Internaţional Dubai. Potrivit informaţiilor furnizate în urma unei solicitări News.ro, investiţia se ridică la 122,49 milioane dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Hampton by Hilton Marjan Island îşi deschide porţile pentru oaspeţi, marcând inaugurarea primului hotel Hampton by Hilton în Ras Al Khaimah. Situat pe o plajă lungă de 750 de metri, hotelul oferă o vedere incredibilă la mare şi la insula Marjan”, anunţă Autoritatea de Dezvoltare Turistică a Ras Al Khaimah.

Este cel mai mare hotel Hampton by Hilton din lume, având 515 camere pentru oaspeţi, dintre care jumătate sunt interconectate.

"Investiţia totală este 122,490,000 de dolari”, au precizat reprezentanţii Hilton pentru News.ro.

Hampton by Hilton Marjan Island este situat la 77 de kilometri de Aeroportul Internaţional Dubai şi se află în imediata apropiere a centrului oraşului Ras Al Khaimah, Al Hamra Mall şi Al Hamra Golf Club.

Pentru cei care caută aventuri, Jebel Jais, cel mai înalt vârf din Emiratele Arabe Unite, este situat la doar 86 de kilometri de proprietate.

Hotelul este ideal pentru grupuri de prieteni şi familii. Confirmated Connecting Rooms by Hilton, o tehnologie inovatoare de rezervare, va permite oaspeţilor să rezerve cu uşurinţă şi să primească confirmarea instantaneu, pentru cel puţin două camere comunicante.

„Suntem încântaţi să inaugurăm Hampton by Hilton în Ras Al Khaimah. Ras Al Khaimah atrage vizitatori diferiţi, de la cei care preferă vacanţele de aventură, la cei care apreciază cultura locală sau cei care doresc să se bucure desoare şi plajă.Cu peste 800.000 de turişti care au venit în emirat în 2020, această ultimă completarea portofoliul nostru de şase hoteluri care deja primesc oaspeţi în Rar Al Khaimah va atrage fără îndoială mai mulţi călători în Emiratul din Nord, atât din Emiratele Arabe Unite, cât şi din afara lor”, a declarat Jochem-Jan Sleiffer, preşedintele Hilton pentruOrientul Mijlociu, Africa şi Turcia.

Pentru cei care doresc să se menţină în formă, hotelul are o varietate de facilităţi excelente de agrement, inclusiv o piscină tip infinity şi o sală de fitness de ultimă generaţie.

„Cu bogata sa istorie, cultură şi atracţii naturale, Ras Al Khaimah este o completare excelentă a portofoliul nostru global de aproape 2.700 de destinaţii Hampton by Hilton”, a declarat Shruti Gandhi Buckley, reprezentant global, Hampton by Hilton.

Hampton by Hilton este conectat cu două restaurante populare à la carte - Claw BBQ şi Karma Kafé, ce se va deschide în curând. Există, de asemenea, un centru de wellness cu şapte săli de tratament şi saune separate pentru bărbaţi şi femei.

Cu ocazia deschiderii, Hampton by Hilton Marjan Island oferă tarife inaugurale începând cu 299 dirhami (aproximativ 69 euro), pe noapte, pentru rezervări până pe 31 august 2021.

Copiii cu vârsta sub 12 ani au gratuitate la cazare şi masă.

Hampton by Hilton, inclusiv Hampton Inn by Hilton şi Hampton Inn & Suites by Hilton, pune la dispoziţia turiştilor peste 2.680 de proprietăţi din 31 de ţări.

Hilton (NYSE: HLT) este o companie mondială de ospitalitate de top, ce include un portfoliu cu 18 branduri, mai mult de 6.500 de proprietăţi şi peste un milion de camere, în 119 ţări şi teritorii.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.