CEC Bank anunţă că a acordat o nouă finanţare, de 8 milioane de euro, companiei Cerinvest Imobiliare SRL, dezvoltatorul Fashion House Outlet Pallady.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”CEC Bank a acordat o nouă finanţare, de 8 milioane de euro, companiei Cerinvest Imobiliare SRL, dezvoltatorul Fashion House Outlet Pallady”, anunţă banca.

Prima fază a proiectului Fashion House Outlet Pallady a fost finalizată în anul 2021, suprafaţa închiriabilă fiind de circa 7.600 mp. Printre chiriaşi se regăsesc branduri precum: Numero Uno, Sizeer, Cavaliere, KVL, Lee Cooper, US Polo, Sport Vision, Otter, Puma, Nike, Levi’s, BSB, Tom Tailor, English Home, Ted’s, Triumph, Ecco etc.

Faza a doua a proiectului Fashion House Outlet Pallady presupune construcţia unei suprafeţe închiriabile de circa 5.700 mp.

“CEC Bank finanţează economia României, antreprenorii şi nevoile financiare ale unei societăţi moderne. Ne bucurăm că putem sprijini dezvoltarea acestui proiect cu influenţă puternică în zona de est a Capitalei. Vom continua să susţinem toate proiectele care sunt viabile. Ne dorim să fim banca de casă a tuturor antreprenorilor”, a declarat Laura Mihai, director Direcţia Clienţi Mari la CEC Bank.

PCF Investment Banking a acţionat în calitate de consultant financiar exclusiv al fondului Liebrecht & Wood în structurarea, negocierea şi implementarea tranzacţiei.

Cerinvest Imobiliare SRL este parte a grupului Liebrecht & Wood, unul dintre cei mai importanţi jucători din segmentul de parcuri de retail şi centre outlet din Europa Centrală şi de Est, asigurând o gamă completă de servicii imobiliare, care acoperă atât investiţia iniţială, cât şi procesul de dezvoltare şi managementul proprietăţii după finalizarea proiectului.

Liebrecht & WooD a intrat pe piaţa locală în anul 2001 şi a finalizat 4 proiecte importante: Militari Shopping Center; Victoria Office Park; West Park Retail (WPR) şi Fashion House Outlet Pallady.

Grupul Liebrecht & Wood are o experienţă de peste 25 de ani în segmentul de piaţă în care activează, fiind unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari care operează pe cele mai mari şi importante pieţe din Regiunea Europei Centrale şi de Est. 

CEC Bank este instituţia financiară cu cea mai lungă tradiţie din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi cu active de 69,08 miliarde lei, la sfârşitul primului semestru al anului 2023.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.