Cătălina Urse preia din luna aceasta conducerea diviziei de produse farmaceutice a companiei Bayer pentru România şi Republica Moldova de la predecesorul ei, Jorge Levinson, care devine Head of Marketing Pharmaceuticals pentru România, Bulgaria, Moldova, Grecia şi Ucraina. Urse a intrat în companie în ianuarie 2020, în calitate de head of Marketing and Marketing Excellence.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Începând cu luna octombrie 2022, Cătălina Urse preia conducerea diviziei de produse farmaceutice a companiei Bayer pentru România şi Republica Moldova de la predecesorul ei, Jorge Levinson, care continuă ca şi Head of Marketing Pharmaceuticals pentru clusterul Sudul Mediteranei şi Marea Neagră, care include România, Bulgaria, Moldova, Grecia şi Ucraina”, anunţă compania.

Cătălina Urse s-a alăturat companiei Bayer în ianuarie 2020 în calitate de head of Marketing and Marketing Excellence al diviziei Bayer Pharmaceuticals şi a contribuit la lansările de noi produse din ariile de cardiologie şi oftalmologie, pe perioada pandemiei. Cătălina Urse este licenţiată în Farmacie şi în ultimii 20 de ani a acumulat experienţă în ariile de responsabilitate şi şi-a extins cunoştinţele în diferite modele de afaceri din industria farmaceutică românească, de la distribuţie şi lanţuri de farmacii, până la companii farmaceutice locale şi multinaţionale.

„În aceşti ani de incertitudine şi volatilitate, provocatori pentru noi toţi, urmăm viziunea Bayer „Sănătate pentru toţi, nimeni fără hrană” şi privim către viitor cu încredere, datorită bazei noastre puternice şi a oamenilor extraordinari din organizaţie. Vom continua să servim pacienţii şi profesioniştii din domeniul sănătăţii şi să fim un partener al comunităţii medicale în asigurarea accesului la inovaţie pentru pacienţii din România şi Moldova“, a declarat Cătălina Urse cu ocazia numirii sale.

Divizia Pharmaceuticals a companiei Bayer se concentrează pe produse eliberate pe bază de prescripţie medicală, axată pe domeniile cardiologie, oftalmologie, îngrijirea sănătăţii femeilor, oncologie, hematologie şi terapie celulară şi genică. Portofoliul său include o gamă de medicamente care sunt printre cele mai importante produse farmaceutice din lume pentru indicaţiile lor, în timp ce misiunea sa este de a cerceta, dezvolta, produce şi comercializa produse inovatoare care îmbunătăţesc sănătatea oamenilor din întreaga lume.

„A fost o perioadă de neuitat în care, într-o perioadă scurtă de timp, evenimente globale majore precum COVID şi războiul din Ucraina ne-au adus provocări în cadrul operaţiunilor şi modului de lucru. În noul meu rol, aştept cu nerăbdare să contribui în continuare la creşterea accesului la medicamente inovatoare şi la oferirea unei mai bune asistenţe medicale în ţară”, a spus Jorge Levinson.

Bayer este o companie globală cu competenţe cheie în domeniul Ştiinţelor Vieţii, respectiv sănătate şi agricultură. În anul fiscal 2021, grupul avea aproximativ 100.000 de angajaţi şi a înregistrat vânzări de 44,1 de miliarde euro. Cheltuielile cu Cercetarea şi Dezvoltarea s-au ridicat la 5,3 miliarde de euro.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.