Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunţă, joi, că există o desfăşurare impresionantă de forţe pe A3 Cluj – Zalău. ”Unul dintre şantierele care merg cel mai bine în România este cel dintre Nădăşelu şi Poarta Sălajului”, anunţă ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Desfăşurare impresionantă de forţe pe A3 Cluj – Zalău! Unul dintre şantierele care merg cel mai bine în România este cel dintre Nădăşelu şi Poarta Sălajului. A fost deschis anul acesta, iar sectorul respectiv este propus pentru finanţare prin PNRR. Antreprenorul român colaborează cu peste 500 de furnizori din ţară şi străinătate şi a mobilizat nu mai puţin de 480 de muncitori care lucrează în 2 schimburi”, a cris, joi, Cătălin Drulă p Facebook.

Acesta oferă şi ”alte cifre impresionante legate de execuţia celor 42 de km ai tronsonului”, respectiv: mixturi asfaltice – 400.000 de tone, pentru terasamente, 6,5 milioane de metri cubi de săpătură deja executate (din 12 milioane de metri cubi), s-au executat până acum 30 e km din lungimea totală a piloţilor foraţi de 140 de km.

Potrivit ministrului, sectorul Nădăşelu - Mihăieşti - Zimbor - Poarta Sălajului va cuprinde: 18 viaducte, 8 poduri, 7 pasaje, 35 de podeţe, 1 nod rutier şi 2 parcări de scurtă durată, în oglindă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.