Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunţă, miercuri, că se aşterne ultimul strat de asfalt pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeş-Turda, stadiul lucrărilor fiind de 90%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A10 Sebeş-Turda - se aşterne ultimul strat de asfalt pe lotul 2. stadiul lucrărilor: 90%. Lotul 2 al autostrăzii Sebeş-Turda este unul dintre proiectele prioritare pentru România. Pe cei 24,2 km ai tronsonului - de la Pârâul Iovului la Aiud - a început turnarea covorului final de asphalt”, a scris, miercuri, pe Facebook, Cătălin Drulă.

MInistrul anunţă că se mai lucrează la montarea de parapete, spaţiile de servicii şi sistemul de scurgere a apelor, iar la viaductul peste calea ferată de la Teiuş se execută ultimele umpluturi.

”Facem toate eforturile să ne asigurăm că antreprenorul îşi respectă graficele asumate, astfel încât anul acesta să circulăm pe întreaga autostradă Sebeş-Turda”, a mai scris Drulă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.