Casa de avocatură Filip & Company a anunţat, miercuri, că va continua activitatea PeliFilip sub un nou nume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marţi, partenerii Peli au anunţat că se separă de Filip şi continuă activitatea sub brandul PELI.

Miercuri, Filip & Company a anunţat o nouă viziune de business, “Destination One Century”.

”Da, vrem să devenim prima companie locală din domeniul nostru care va împlini 100 de ani. Vrem să fim “constructori de viitor”, cu grijă pentru generaţiile viitoare din Filip & Company”, se arată în comunicat.

Compania a anunţat că promovează un sistem prin care toţi angajaţii ar trebui să fie recompensaţi conform principiului egalităţii de şanse.

”Într-o industrie obsedată de importanţa “partenerilor”, sistemul nostru dă importanţă reală fiecărui om din companie. Credem că oamenii buni trebuie recunoscuţi şi rasplătiţi, la orice nivel activează în companie”, se arată în comunicat.

Partenerul Cristina Filip a subliniat importanţa unui brand care să poată supravieţui partenerilor.

“Ne-am propus să creăm o companie al cărei brand să poată supravieţui partenerilor. Ei vin şi pleacă; sau dispar la un moment dat. Iar compania noastră înseamnă cu siguranţă mult mai mult decât viziunea Cristinei Filip sau totalul competenţei partenerilor din ea. Puţine lucruri sunt cu adevarat reziliente şi perene în România. Sper ca Filip & Company să fie unul dintre ele”, a spus Cristina Filip. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.