Caroli Foods Group, unul din cei mai mari jucători de pe piaţa preparatelor din carne ambalate în România, a numit-o pe Roxana Manolescu în funcţia de director general al companiei, aceasta preluând poziţia de la Khaled El Solh, care a decis să îşi continue parcursul profesional în afara companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Khaled El Solh s-a alăturat Caroli Foods Group în urmă cu 19 ani şi s-a ocupat de marketing şi business development până în 2010, când a devenit membru în board. Ulterior a devenit CEO în 2011, poziţie pe care a menţinut-o şi după ce compania a fost integral vândută grupului mexican Sigma Alimentos în 2017.

Roxana Manolescu, succesoarea lui El Solh la conducerea companiei, are peste 20 de ani de experienţă în economie şi finanţe, timp în care şi-a dezvoltat vaste abilităţi de leadership prin conducerea unor echipe şi proiecte diverse. Roxana Manolescu s-a alăturat echipei Caroli în anul 2007 şi, în rolul de director financiar, a contribuit semnificativ la dezvoltarea şi performanţa companiei pe piaţă.

„Ca director financiar am avut privilegiul să urmăresc şi să contribui la creşterea business-ului. Prin inovaţie, branduri şi produse iubite de consumatori şi investiţii în tehnologii de top am susţinut adaptarea constantă la cerinţele pieţei, construind astfel un renume la nivel naţional şi internaţional”, a declarat Roxana Manolescu.

Compania a luat naştere în România în 1994 şi include în prezent cinci mărci: Caroli, Campofrio, Sissi, Maestro şi Primo, oferind peste 200 de produse alimentare în total. Grupul operează o fabrică in Piteşti şi deţine depozite în întreaga ţară, având o flotă auto cu peste 350 de vehicule.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.