Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) acuză Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) de încălcarea legii mărcilor înregistrate prin organizarea ”sub titulatură frauduloasă” a Topului Naţional al Firmelor din România, precizând că titulatura este marcă înregistrată a CCIR. CCIR îşi rezervă dreptul de a acţiona conform legii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) afirmă că a luat act cu surprindere de organizare de către CNIPMMR,  azi, 30 octombrie, a evenimentului sub titulatura de „Topul Naţional al Firmelor din România”.
 
”CCIR realizează, începând din anul 1994, Topul Naţional al Firmelor (TNF), fiind singura instituţie abilitată prin lege să stabilească o astfel de ierarhie la nivelul întregii ţări. În acest context, titulatura „Topul Naţional al Firmelor” este marcă înregistrată de către CCIR la OSIM având valabilitate cel puţin până în anul 2025. CCIR realizează clasamentul Topul Naţional al Firmelor prin interclasarea clasamentelor judeţene, validate de Camerele de Comerţ şi Industrie Judeţene, având la bază o metodologie unică, complexă şi unitară implementată la nivel naţional”, argumentează Camera De Comerţ.
 
Conform CCIR, evenimentul organizat azi de către CNIPMMR prin impostură şi cu încălcarea nepermisă a legii privind protecţia mărcilor înregistrate, a expus mediatic înalţi demnitari ai Statului Român, fără ca aceştia să aibă cunoştinţă că participă la un eveniment care contravine normelor legale în vigoare prin titulatura fraudulos folosită.
 
”Constatând această situaţie, CCIR îşi rezervă dreptul de a acţiona conform legii, pentru ca astfel de evenimente care eludează normele şi dispoziţiile legale din România să nu mai poată fi organizate în viitor şi să producă reale prejudicii”, precizează Camera de Comerţ.

CNIPMMR a organizar vineri cea de-a 28-t ediţie a evenimentului “Topul Naţional al Firmelor Private din România”, cel mai mare eveniment de recunoaştere a meritelor şi promovare a celor mai performante companii ale României.

 

 

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.