Preşedinte Federaţiei Industriei Hoteliere din România, Călin Ile, susţine că turismul în 2023 va ajunge la nivelul din 2019, iar în privinţa preţurilor la serviciil turistice consideră că acestea vor creşte mai mult în Europa decât în ţara noastră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Călin Ile a fost întrebat, vineri, la Prima News, cum va arăta turismul în 2023. 
“Ajungem în 2023 la nivelul din 2019 pentru că vom avea efecte pozitive din partea turismului urban, pentru că vom organiza mai multe evenimente atât sportive, cât şi culturale şi de festivaluri. Partea de business a arătat pe final de an că e dornică să reia călătoriile şi team-buldingurile şi cursurile. Acestea două vor avea impact pozitiv”, a afirmat Călin Ile.
El crede că preţurile vor creşte în Europa la serviciile turistice. 
“Cred că preţurile în Europa vor creşte mai mult decât vor creşte în România pentru că impactul acolo pe preţuri este mult mai mare, mai ales în condiţiile în care cererea va creşte odată cu revenirea în piaţă a colosului asiatic China, India care vor începe să circule şi ei anul acesta şi se vor duce cu predilecţie spre Europa şi nu spre România. Acolo preţurile vor creşte mai mult şi vom fi puţin mai competitivi decât am fost în trecut”, a mai declarat Ile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.