PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, a anunţat joi semnarea unui nou parteneriat cu Eurolines, unul din cei mai mari operatori de transport internaţional cu autocarul din România, prin care călătorii Eurolines îşi pot rezerva biletul de oriunde din ţară, printr-un apel telefonic şi achită contravaloarea călătoriei la cel mai apropiat punct PayPoint, fără un comision suplimentar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astfel, călătorii care aleg oricare din cele peste 400 de destinaţii europene operate săptămânal de Eurolines pot plăti, de acum, sumele aferente biletelor de autocar în oricare dintre cele peste 11.300 magazine partenere PayPoint din toată România”, au informat cele două companii.

Pentru PayPoint, acesta este un nou pas important în direcţia dezvoltării portofoliului pe segmente de plăţi din ce în ce mai variate.

”Pentru a putea achiziţiona biletele de autocar, clientul îşi face rezervarea telefonic la oricare agentie Eurolines sau online (alegând metoda de plată PayPoint disponibilă pe site); se deplasează în cel mai apropiat magazin PayPoint fie cu înştiinţarea de plată cu cod de bare (primită prin email) fie cu codul de rezervare primit prin SMS”, se precizează în comunicat.

În prezent, PayPoint are 140 de furnizori, iar reţeaua punctelor de plată numără peste 11.300 de terminale.

Touroperatorul are 80 de agenţii Eurolines sau TUI TravelCenter.

Grupul Eurolines este alcătuit din 21 de companii şi a avut în anul 2016 o cifră de vânzări în creştere cu 13% comparativ cu 2015 ajungând astfel la 125 milioane euro.

Pentru acest an, Eurolines estimează o creştere de 12% a vânzărilor, comparativ cu 2016, până la nivelul de aproximativ 140 milioane euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.