Magazinul online de produse IT evoMAG a înregistrat peste 5.000 de comenzi în primele nouă ore de Black Friday, eveniment care a început vineri la ora 00.00, iar pentru 1.000 de comenzi a fost început procesul de livrare, a anunţat compania, precizând că stocul este deja epuizat pentru 20% dintre produsele care au intrat în campania de Black Friday.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne-am dimensionat bine aşteptările şi am fost pregătiţi pentru a prelua volumul mare de trafic şi, implicit, de comenzi. Aşa am reuşit să asigurăm funcţionarea site-ului 99,9% din timp. Până la ora 09:00 am avut peste 5.000 de comenzi, cu un vârf de trafic de peste 35.000 de vizitatori unici simultan. Avem deja stoc epuizat pentru 20% dintre produsele care au intrat în campania de Black Friday”, a declarat directorul general al evoMAG, Mihai Pătraşcu. 

Cele mai căutate produse au fost telefoanele mobile, televizoarele, gadget-urile şi produsele pentru copii.

Cât priveşte traficul total, de la momentul startului campaniei de Black Friday şi până la ora 09:00, au intrat pe evoMAG.ro peste 200.000 de vizitatori unici, 35% din trafic fiind de pe mobil. Magazinul online de produse IT evoMAG are reduceri de până la 10.000 de euro pentru apartamente de Black Friday.

Reducerile vor fi active timp de trei zile, în perioada 18 noiembrie - 20 noiembrie, "în limita stocului disponibil".

Magazinul online de produse IT evoMAG, deţinut de firma Evolution Prest Systems, mizează pe vânzări de aproximativ 4,5 milioane de euro în perioada de Black Friday, în creştere cu 50% faţă de vânzările de anul trecut din cadrul aceluiaşi eveniment.

Black Friday - Vinerea Neagră - este ziua care urmează Zilei Recunoştinţei în Statele Unite şi care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun.

Comercianţii români au preluat acestă sărbătoare, care în acest an are loc în data de 18 noiembrie. Totuşi, unii retaileri anunţă reduceri şi înainte sau după ziua evenimentului. Cele mai mari companii care oferă reduceri cu ocazia Black Friday în România sunt eMag.ro, evoMag, Elefant.ro, Flanco, Ikea sau Carrefour.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.