Bogdan Cojocaru, propus pentru postul de ministru al Comunicaţiilor, este lider al TSD Iaşi, iar din 2016 ocupă un post de consilier judeţean. Are 34 de ani şi a absolvit Facultatea de Informatică din Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La alegerile parlamentare din decembrie 2016, el a candidat pe listele de deputaţi ale PSD Iaşi, pe loc neeligibil.

Este considerat un apropiat al actualului lider al filialei judeţene PSD Iaşi, Maricel Popa, după ce timp de mai mulţi ani a fost susţinător al europarlamentarului Cătălin Ivan.

Preşedintele PSD Iaşi, Maricel Popa, a spus, după nominalizarea lui Bogdan Cojocaru în guvern, că ”este un tânăr care a pornit de jos şi merită şasa de a-şi demonstra la ce mai înalt nivel priceperea şI pregătirea profesională”.

Premierul desemnat, Viorica Dăncilă, a prezentat, vineri, la sediul PSD, lista viitorului Cabinet, fără a face nicio precizare legată de programul de guvernare şi fără a răspundere întrebărilor jurnaliştilor. Şaptesprezece din cele 28 de posturi de miniştri vor avea alt titular. De asemenea, în Cabinetul Dăncilă vor fi patru vicepremieri, faţă de trei câţi sunt în prezent.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.