Jucătorii pot achiziţiona online bilete la jocurile tradiţionale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc de pe joaca.loto.ro, anunţă Loteria Română.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Jucătorii pot achiziţiona online bilete la jocurile loteristice tradiţionale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc prin intermediul joaca.loto.ro”, anunţă compania de stat.

Achiziţionarea biletelor de joc de pe aplicaţia software dezvoltată de partenerul mandatar TEC SOFTWARE SOLUTION SRL se face prin accesarea secţiunii dedicate a site-ului oficial al companiei ”Loteria Română” S.A., respectiv joaca.loto.ro.

Preţul biletelor este acelaşi cu cel din agenţiile loto, iar câştigurile se achită, ca şi în cazul biletelor jucate în agenţiile loto, conform Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor de tip loto tradiţional în vigoare, în orice agenţie loto proprie sau mandatară/la casieriile reşedinţă de judeţ/la sediile Punctelor de Lucru Judeţene sau la casieria centrală a Loteriei Române, în funcţie de valoarea acestora.

”Parteneriatul reprezintă încă un pas ce se înscrie în strategia comercială a companiei ce vizează creşterea  gradului de accesibilitate a produselor loto şi în mediul online. Suntem deschişi pentru cât mai multe colaborări, prin intermediul unor platforme/magazine virtuale din domenii cât mai diverse, cu un număr mare de utilizatori şi avem convingerea că această modalitate practică şi accesibilă de achiziţionare a biletelor loto reprezintă un răspuns cert la aşteptările jucătorilor”, spune Ionuţ-Valeriu Andrei, director general al companiei “Loteria Română” SA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.